Ons aanbod

 

HR in beweging

KernTalentenanalyse

Coaching

Is uw bedrijf in groei / verandering / beweging / … en moeten de verschillende generaties mee?  Weet u het niet meer hoe u de nieuwe generatie aan talent moet recruteren, behouden en/of zelfs laten vertrekken?  Waar zit de splinter die ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers niet aanvaard worden in uw organisatie?  Wil u structureel uw cultuur wijzigen om generaties te zetten in hun authentieke kracht?  We begeleiden uw organisatie door de verandering die nodig is om met talent vertrouwende vooruitgang te boeken. En dit doen we als DOENERS, niet als BLABLABLA’ers ! Samen met u, één of meerdere HR consultants én ons 7 sporen model blazen we energie in je organisatie.  Waarom het 7 sporen model?  - Maakt gebruik van de verschillende activiteiten van Generstation - Zet in op de hele levenscyclus van uw medewerkers (JOIN - STAY - LEAVE) - Duidelijk en verstaanbaar voor iedereen - Werkt duurzaam en is gemakkelijk te onderhouden

Is uw bedrijf in groei / verandering / beweging / … en moeten de verschillende generaties mee?

Weet u het niet meer hoe u de nieuwe generatie aan talent moet recruteren, behouden en/of zelfs laten vertrekken?

Waar zit de splinter die ervoor zorgt dat nieuwe medewerkers niet aanvaard worden in uw organisatie?

Wil u structureel uw cultuur wijzigen om generaties te zetten in hun authentieke kracht?

We begeleiden uw organisatie door de verandering die nodig is om met talent vertrouwende vooruitgang te boeken. En dit doen we als DOENERS, niet als BLABLABLA’ers!

Samen met u, één of meerdere HR consultants én ons 7 sporen model blazen we energie in je organisatie.

Waarom het 7 sporen model?

- Maakt gebruik van de verschillende activiteiten van Generstation

- Zet in op de hele levenscyclus van uw medewerkers (JOIN - STAY - LEAVE)

- Duidelijk en verstaanbaar voor iedereen

- Werkt duurzaam en is gemakkelijk te onderhouden

Welke KernTalenten heeft mijn medewerker nu eigenlijk?  Nood om de juiste mensen in uw team te brengen die elkaar aanvullen?  Dringt u niet door tot uw jong talent als u feedback geeft over zijn werkpunten?   Een kernTalentenanalyse geeft u een accuraat en compleet beeld over wie de jonge medewerker is, wat hij wil en waar hij allemaal talent voor heeft. Aan de hand van deze analyse kan u gerichter uw jong talent inzetten op de juiste verantwoordelijkheden en kan u teams samenstellen die elkaar aanvullen. Daarnaast bezorgt een KernTalentenanalyse een duidelijke definitie die zal zorgen om 1 taal te spreken met uw jong talent. Deze activiteit kunnen we aanbieden doordat we samenwerken met gecertificeerde KernTalentenanalysten via de erkende opleiding van Danielle Krekels.

Welke KernTalenten heeft mijn medewerker nu eigenlijk?

Nood om de juiste mensen in uw team te brengen die elkaar aanvullen?

Dringt u niet door tot uw jong talent als u feedback geeft over zijn werkpunten?

Een kernTalentenanalyse geeft u een accuraat en compleet beeld over wie de jonge medewerker is, wat hij wil en waar hij allemaal talent voor heeft.

Aan de hand van deze analyse kan u gerichter uw jong talent inzetten op de juiste verantwoordelijkheden en kan u teams samenstellen die elkaar aanvullen.

Daarnaast bezorgt een KernTalentenanalyse een duidelijke definitie die zal zorgen om 1 taal te spreken met uw jong talent.

Deze activiteit kunnen we aanbieden doordat we samenwerken met gecertificeerde KernTalentenanalysten via de erkende opleiding van Danielle Krekels.

Wenst u vanaf dag 1 uw talent een extra support te geven naast een sterke manager?  Zit uw talent vast in zijn carrière?  Wenst u een medewerker of manager bewuster te maken van zijn drijfveren manier van communicatie, manier van samenwerken?  Door ons dagelijks in de leefwereld te begeven van elke generatie op de werkvloer zijn we gespecialiseerd in het coachen van generaties én leidinggevenden die vaak te maken hebben met teamleden van verschillende generaties. We coachen zowel individuen als teams. Dit bespreken we samen wat de beste aanpak is voor uw coachingsvraag.   “Coaching heeft alles te maken met het uitlokken en begeleiden van het leren.”  — Jef Clement

Wenst u vanaf dag 1 uw talent een extra support te geven naast een sterke manager?

Zit uw talent vast in zijn carrière?

Wenst u een medewerker of manager bewuster te maken van zijn drijfveren manier van communicatie, manier van samenwerken?

Door ons dagelijks in de leefwereld te begeven van elke generatie op de werkvloer zijn we gespecialiseerd in het coachen van generaties én leidinggevenden die vaak te maken hebben met teamleden van verschillende generaties.

We coachen zowel individuen als teams. Dit bespreken we samen wat de beste aanpak is voor uw coachingsvraag.

“Coaching heeft alles te maken met het uitlokken en begeleiden van het leren.”

— Jef Clement