Yes! Katrien is een gecertificeerd KernTalentenanalyst. Met een warme dank aan CoreTalents!

Yes! Het is zover. Ik (Katrien Beerten) ben erkend als KernTalentenanalyst. Dit was de ontbrekende bouwsteen van ons bedrijf. Met de combinaties coaching, HR programma’s op maat, trainingen en KernTalentenanalyses bieden we bedrijven een volledige menukaart om jongeren te begeleiden op de werkvloer en veranderingsprogramma’s te sturen die effect hebben op de verschillende generaties aanwezig in je organisatie.

Een KernTalent bestaat uit drie componenten. Nl je aard (wie je bent) + je potentieel (mits opleiding goed in kan worden) + je goesting (je wil om iets te doen). Als je een KernTalent sterk hebt, heb je de nood om deze dagelijks in te zetten en het boost je energiepijl! Kleine KernTalenten kosten je enorme energie.

Dit is een prachtige tool om jongeren te begeleiden in hun (zoektocht naar) job. Ze maken keuzes op de moment dat hun hersenontwikkeling in volle galop is, nl ze zitten in hun puberjaren als ze hun eerste professionele keuze moeten maken. Als je jongeren inzet op een job zorg er dan aub voor dat het minimum is op een takenpakket dat gealiëneerd is met hun sterke KernTalenten. En als je jongeren inzet op een job zorg er dan voor dat hun teamleden hun kunnen aanvullen in hun kleine KernTalenten.

Ook veranderingsprojecten kan je met de KernTalentenanalyses begeleiden. Nieuwe teams samenstellen op sterke KernTalenten zullen sowieso je organisatie doen groeien en bruisen van energie!

Bel me op voor meer informatie

Warme groeten
Katrien

PS: dank aan Danielle Krekels voor de rijk gevulde lessen, Serge Haubourdin voor de praktische ervaring, Dirk Sterkendries voor de organisatie, Nicole Heijmans voor de coaching tijdens het examen en al mijn klasgenoten voor een warme groep te bouwen in zo’n korte periode!

#coretalents; #jongeren #kerntalent

katrien beerten