Gebruik de KernTalenten methode om je loopbaan te begeleiden zodat je energiek en gelukkig reist!

 
berlin-blonde-commute-21410.jpg

Neem je treinreis in eigen handen!

Vanaf 1 jaar werkervaring heb je recht op loopbaancheques via de vdab.

Logo coretalents en loopbaan.PNG

Wil je meer uit je loopbaan halen? Heb je meer begeleiding nodig in je loopbaantraject? Ben je niet zeker of je eerste job de juiste keuze was? Valt de job inhoud tegen? Twijfel je of je de juiste studiekeuze hebt gemaakt (nu je aan de slag bent)? Kan je je leernoden niet goed definiëren?

Ik, Katrien Beerten, wil naast mijn hoofdactiviteit elke generatie een extra boost geven in hun carrière, als er goesting is om zichzelf echt te ontwikkelen en open te staan voor een andere kijk op loopbaankeuzes. De KernTalenten worden als basis genomen in deze begeleiding. Ik hanteer een energieke, warme, begripvolle, bewuste, to the point aanpak.

Wat is het verloop van de loopbaanbegeleiding?

Tijdens de eerste 4u loopbaanbegeleiding brengen we je KernTalenten in kaart. Hierdoor heb je een fundament dat je levenslang helpt om positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent, wat je intrinsiek motiveert en wat je goed kan. We leggen op een korte en krachtige manier je meest essentiële talenten bloot en linken ze meteen aan jouw persoonlijk professioneel en levensverhaal. We geven je objectief zelfinzicht, broodnodig in deze tijden. Het geeft je een boost in zelfvertrouwen en verhoogt je zelfsturend vermogen.

‘Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, word dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn.

Je kan immers enkel jezelf zijn.’

In de volgende 4 uur onderzoeken we samen je competenties, interesses en waarden. We vissen uit welke richting professioneel bij je past zodat je de juiste keuzes maakt om je potentieel optimaal te benutten. Je krijgt tips & tricks om snel positieve stappen te zetten in de juiste richting. We bepalen hoe je in de toekomst zèlf proactief het heft in handen neemt om  prioriteiten en doelen te stellen die bij je passen, om uit te zoeken wat nodig is om deze te bereiken en om je carrière vorm te geven.

Iets voor jou? Contacteer me rechtstreeks op het nummer 0477 93 82 03 (per telefoon of whats app).

Warme groeten,

Katrien