Ons team

 
 
Katrien Foto.PNG

Katrien Beerten

Mijn oudste vriend is geboren in 1931 en mijn jongste in 2018. Dagelijks brengen hun levenservaringen mij wijsheid bij en dit waardeer ik enorm.

Economie & mens hebben me steeds al gefascineerd. De technologische evoluties gaan zo snel dat jong en oud de handen in elkaar moeten slaan om onze Belgische economie naar een volgend niveau te brengen. Hun levenservaring vullen elkaar sterk aan doordat ze anders de tijdsgeest ervaren en omarmen. Er is echt geen tijd te verliezen met een wij – zij verhaal. Het is gewoonweg WIJ!

Ik geloof erin als elke generatie de handen in elkaar slaat dat de economie een enorme boost krijgt. Daarom wil ik me focussen op twee type van projecten. Eén is het begeleiden van jongeren op de werkvloer. Welke jongeren passen het best bij je organisatie, hoe ontwikkel je hen, hoe laat je hen groeien, hoe ga je in communicatie, hoe bind je hen aan je organisatie, hoe laat je hen het best los, ….  Bij dit type van projecten zorg je ervoor dat je beter jongeren hun acties gaat kunnen voorspellen om je organisatiegroei te ondersteunen.

Het volgende type van projecten zijn veranderingsprojecten die noodzakelijk zijn om een markt gedreven organisatie uit te bouwen . Bij dit type van projecten moet elke generatie aandacht krijgen. Jongeren geven vaak een frisse kijk en meer ervaren hebben kennis. De kracht is weer ze samen te binden en stappen te zetten. Bij dit type van projecten zorg je ervoor dat je de noden, kunde, visies, connecties, culturen, teamleden, processen, rollen, jobs, … in kaart hebt om de veranderingen te verwezenlijken en te borgen.

Geef me gewoon een seintje en ik bespreek dit graag verder.

Contacteer Katrien

katrien.beerten@generstation.be

T: 0477 93 82 03

 
 
 

DNA van onze Generatiegidsen


Een generatiegids beslist samen met u als manager welke focus u best neemt om betere connectie te bekomen tussen de verschillende generaties op uw werkvloer en wanneer u deze focus best aanpast. Dit kan zowel op structureel niveau als op individueel niveau.

Al onze gidsen hebben een enorme waardering voor jongeren en een open kijk op hun kunde.

Daarnaast hebben onze gidsen:

  • Gedrevenheid  door waarden & zelfbewustheid;

  • Passie voor nieuwigheden, groei, duurzaamheid en beweging;

  • Creatieve geest om doelen te bereiken binnen vooropgesteld kader;

  • Liefde voor proces, mens & context;

  • Verbinding met mens & organisatienoden in elke levensfase;

  • Netwerk van ervaren ambitieuze mensen die delen;

  • Pragmatische aanpak en ze duiken mee het zwembad in;

  • Ervaring in business & human resources;

  • Dragen de waarden van Generstation - vertrouwende vooruitgang, dappere bewustheid, zorgvuldige levenslust & authentiek samenspel.


Onze gidsen zijn mensen waar we intern op een sociocratische manier mee werken. We binden onze gidsen aan ons station enkel en alleen door hun motivatiefactoren.